Paco zwemfeest: Boom 26.04.2015 PDF Afdrukken E-mail
Gebruikerswaardering: / 2
LaagsteHoogste 
Geschreven door Verdickt Wouter   
dinsdag, 28 april 2015 08:52

Met een horde kleine talentjes verzamelden we voor de gelegenheid op de parking van het zwembad. Frisse ochtendkopjes en gezellige ouders: lijkt ons een leuk vooruitzicht naar later?

Iets minder stipt dan we gewoon zijn, trokken we richting Boom. Daar begon de eerste uitdaging al: Parking vinden met deze grote kolonne wagens in een straat waar het opendeurdag van de plaatselijke school was. Wanneer iedereen uiteindelijk in het zwembad geraakt was, konden we aan het inzwemmen beginnen. Voor de haaien en de pinguins was dit een totaal nieuw concept (waar Sam ze super in begeleidde), voor de eendjes gedisciplineerde routine ( ;) ).

Zodra alle zwemmertjes opgewarmd waren, kon het zwemfeest beginnen. Lore en Sam stonden langs de banen om de stijlen en werkpuntjes goed in het oog te houden, Wouter mocht voor een keer terug official spelen. Gelukkig was onze ervaren (doch jonge :p ) Annick erbij, want anders hadden we deze keer handen te  weinig.(Merci!) Annick zorgde ervoor dat de zwemmertjes één voor één aan de juiste baan, op het juiste moment stonden.

Eerst kwamen alle rugslagnummers (25-50-100), daarna schoolslag en tenslotte de crawlnummers aan bod.

Voor de haaien kwamen Aytor, Thomas, Flavie en Sander hun talenten tentoon spreiden, voor de pinguins waren dat Free, Lente en Gitta. De eendjes tekenden present met Naomie, Sophie, Febe, Anke D, Abigail en Torn.

Op het einde was er nog een leuk aflossingsspel waarbij 5 zwemmers en een begeleider zo snel mogelijk een aantal zwemobjecten naar de overkant moesten brengen en uiteraard terugzwemmen. Onze zwemschoolploeg werd 11e, de eendjes gingen met de eerste plek lopen. Proficiat!

 

We blijven werken zodat de zwemschoolploeg de eendjes kan opvolgen.

 

In naam van de LOR-redactie.

Wouter

 

De uitslag kan je hier vinden.

Meer info over de LOR-redactie: tom @lorelei .be

 

Onze sponsors

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
(c) 2001-2013 Zwemclub Lorelei Londerzeel, designed by JoJa